ویرگول
ورودثبت نام
mehdikhanijafar
mehdikhanijafar
خواندن ۸ دقیقه·۹ ماه پیش

شومینه برقی دیواری چیست؟

شومینه برقی دیواری چیست؟ سؤالی که تصمیم داریم توضیحات مقاله حاضر را به آن اختصاص دهیم. در واقع، می‌خواهیم با بررسی جزئی و جامع ساختار شومینه برقی، کارایی، نحوه عملکرد، معایب و مزایا، انواع، میزان مصرف انرژی و غیره شناختی دقیق و تخصصی ارائه دهیم تا در نهایت انتخابی بهینه و منحصر به فرد را برایتان به دنبال داشته باشد. بر این اساس، توصیه می‌کنیم تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

https://enekas.net/product-category/thermal/electric-fireplace/

کلیاتی درباره شومینه برقی

همانطور که در فصل گرما، برای خنک نگه داشتن و تهویه هوا و ایجاد رطوبت متعادل در فضای کار یا منزل خود به کولر نیاز داریم؛ در فصل های سرد سال هم طبیعتاً با برف و باران نسبتا شدیدی همراه است جهت تأمین گرما مورد نیاز منزل یا فضای کاری خود، تنها پوشید لباس بیشتر کفایت نمی‌کند. از این رو لازم است وسیله باشد که هوای محیط را به صورت متعادل، گرم کند.




در گذشته برای رفع این مشکل، از بخاری های نفتی استفاده می‌کردند اگرچه این روش دهه های قبل تا حدودی مفید و مؤثر بود اما به تناسب ایمن نبودن ساختار بخارها در تهویه هوای ورودی و خروجی احتمال بروز خطرات جبران ناپذیری وجود داشت. البته در برخی از مناطق با ایجاد دودکش در پشت بام منازل و فضایی کوچک مشابه شومینه های امروزی در سالن های پذیرایی، سعی می‌کردند محیط خود را تا حدود گرم نگه دارند اما این روش هم ایمنی لازم برخوردار نبود. چرا که به دلیل تماس مستقیم با آتش، امکان بروز خطرات زیادی وجود داشت.

اما امروزه با وجود فناوری و تکنولوژی نوین، شومینه های طراحی شده است که در حین ساختاری زیبا و منحصر به فرد، قابلیت بی‌نظیر در تولید گرمای مناسب و ایمن، به نسبت بخاری های گازی نیز تأثیر قابل توجهی در کاهش مصرف انرژی دارد.

شومینه برقی دیواری چیست؟

ساختار و طراحی شومینه های برقی همچون شومینه های معمولی است اما همانطور که از نامش پیدا است. انرژی تولید شده جهت روشن کردن چوب ها و تأمین هوای گرم مورد نیاز از طریق برق انجام می‌گیرد. در واقع، درون شومینه های برقی لامپ ها از جنس ال ای دی یا شمعی مجهز به یک کاغذ متحرک تعبیه شده است و با عملکرد لامپ ها یا شمع شما احساس شعله ور شدن چوب های درون شومینه را احساس خواهید کرد. انرژی بسیار پایین، امنیت بالا و هزینه کم است. شومینه های برقی اغلب موارد به قابلیت نصب دیوار دارد. همچنین در انواع و مدل متنوعی تولید می‌شود که هر چه قابلیت های شومینه بیشتر باشد قیمت و کیفیت آن نیز بیشتر است. برای مثال برخی از مدل های بالاتر، دارای قابلیت کنترل، تنظیم گرما از راه دور است.

نحوه عملکرد شومینه برقی

شومینه های برقی به دلیل مجهز بودن به یک هیتر برقی و بهره گیری از سیستم کانکشن تمام محیط را به صورت متعادل و یکسان گرم می‌کند. به عبارت دیگر هیزم های کامپوزیتی لامپ های ال ای دی درون شومینه فعالیتی مبتنی بر شعله واقعی را تداعی می‌کنند. شومینه های برقی دارای ساختار و مشخصات استاندارد قابلیت تولید گرما تا متراژ ۱۰۰ متر را دارد.

از ویژگی های منحصر به فرد شومینه های برقی نسبت به معمولی راندمان عالی در حین مصرف ایجاد قابلیت آر جی بی ال ای دی در شومینه های برقی این امکان را فراهم می‌کند که بتوانید متناسب با سلیقه خود رنگ شعله را تغییر دهید. کار با این مدل شومینه بسیار آسان است تنها کافی است محل نصب نزدیک پریز برق باشد. فرایند خاموش، روشن و تنظیم میزان گرما نیز از طریق ریموت کنترل یا گوشی های هوشمند انجام می‌گیرد.




انواع شومینه های برقی

از آنجا که امروزه شومینه برقی یکی از محبوب ترین وسایل گرمایشی است، به طور کلی در دو مدل کلاسیک و مدرن طراحی می‌شوند اما همین دو مدل هم در انواع مختلف با کارایی متفاوت و خاص تولید می‌شود. معروف ترین انواع شومینه های برقی عبارت است از:

· شومینه برقی اتومات قابل کنترل از راه دور

· شومینه برقی دیواری قابلیت نصب بر روی یا درون دیوار

· شومینه دارای طراحی دو طرفه (نور و گرما)

· شومینه پایه‌دار (زمینی) نصب بر روی زمین

· شومینه سه طرفه که قابلیت پراکنده کردن نور و گرما از سه جهت را دارد.

مزایا و معایب شومینه برقی

شومینه های برقی به تناسب ساختار و قابلیت های تعبیه شده، مزیت ها و معایبی به دنبال دارند. از جمله مزایای انواع شومینه برقی موارد زیر است:

عدم تولید دود و آلودگی

در مقایسه با شومینه های معمولی و طبیعی، مزیتی که شومینه های برقی دارد این است که هنگام فعالیت، فاقد تولید دود و آلودگی های جانبی است. در واقع، شومینه های طبیعی، به دلیل سوزاندن چوب دود زیادی تولید می‌شود که اگرچه بخشی از آن به وسیله دودکش خارج می شود با این حال آلودگی های زیادی را وارد محیط می‌کند که در نهایت می‌تواند منجر به بیماری های تنفس و انواع آلرژی می‌شود. در حالی که شومینه های عملکردی بدون هیچ گونه آلودگی و دودی دارد.

طراحی زیبا و خاص

یکی از ویژگی های بارز شومینه های برقی این است که در طرح، مدل و رنگ های متناسب و منحصر به فردی طراحی می‌شوند. از این جهت می‌توانید به تناسب هارمونی رنگ کاغذ دیواری و دکوراسیون محیط یا منزل خود رنگ و مدلی متناسب و کاربردی انتخاب کنید.

ایمنی بالا و قابلیت حمل و جا به جایی

شومینه های طبیعی به جهت عملکرد مستقیمی که دارد احتمال نشت گاز یا سوختگی زیاد است. اما شومینه های برقی به جهت ساختار ایمن و کاربرد قطعات و طراحی بهینه و مطمئن، کارایی ایمن تری برایتان خواهد داشت. از دیگر مزایای شومینه های برقی، برخلاف نوع طبیعی امکان حمل و جا به جایی است. چرا که ساختار آن به گونه ای طراحی شده است که با باز کردن پیچ های اتصالی می‌توانید آن را از مکانی به مکانی دیگر منتقل کنید.

نصب آسان و راحت

از دیگر ویژگی های این مدل شومینه نصب راحت است. در واقع، شومینه های برقی را می‌توانید از طریق پیچ و رول به روی دیوار نصب کنید بدون اینکه نیازی به کندکاری و آوردن چوب های طبیعی باشد.

از معایب شومینه های برقی نیز می‌توان قیمت نسبتا گران، مصرف برق زیاد و عدم ایجاد حس و گرمای طبیعی را نام برد. به عبارت دیگر قیمت شومینه های برقی هنگام تبدیل انرژی الکتریکی به حرارتی برق زیادی مصرف می‌شود. مخصوصاً اگر شومینه بخواهد برای ساعت های طولانی فعالیت داشته باشد. علاوه بر این در صورت قطع شدن برق، شومینه نیز فعالیتی نخواهد داشت.

اگرچه شومینه های طبیعی به نسبت نوع برقی، ایمنی کمتری دارند اما با کمترین هزینه و مصالح می‌توانید آن را تعبیه کنید. اما شومینه های برقی به دلیل کاربرد فناوری نوین و قطعات با کیفیت و همینطور و مدل و طرح های متنوع از قیمت بسیار بالایی برخوردار هستند.

مصرف انرژی در شومینه های برقی و الکتریکی

در صورتی که شومینه های برقی در حالت پایین قرار دهید برق مصرف شده حدود ۸۰۰ وات خواهد بود. این در حالی است که در سرعت بالا مصرف انرژی برق مبتنی بر ۱۵۰۰ وات است. این نکته را توجه داشته باشید که اگر بعد از اینکه فضای محیط به درجه گرما مطلوب رسید شومینه را در دمای کم قرار دهید دمای گرم محیط همچنان متعادل خواهد بود.

چگونگی نصب و نکات ایمنی شومینه برقی

شومینه های برقی در انواع متنوعی تولید می‌شود در واقع در طرح های متنوع کلاسیک (قرارگیری بر روی زمین) ترکیب چوب و سنگ همچون شومینه های هیزمی و گازی در قابلیت نصب به دیوار را نیز دارند. به راحتی می‌توانید از طریق اتصالات پیچ و مهره و با استفاده یک پیچ گوشتی آن را به دیوار نصب کنید.

شومینه های الکتریکی دارای ایمنی بسیار زیادی است اما در صورت عدم رعایت نکات ایمنی ممکن احتمال بروز خطراتی همچون برق گرفتگی و شوک الکتریکی وجود داشته باشد. بنابراین توصیه می‌کنیم موارد زیر را هنگام نصب و همینطور استفاده در نظر داشته باشید.




· قبل از هر اقدامی به یاد داشته باشید که باید فرایند نصب را حتماً طبق دفترچه راهنما انجام دهید.

· به هیچ وجه کابل و اتصالات را از زیر موکت خود رد کنید.

· از قرار دادن شومینه در فضای مرطوب و رطوبت زیاد جدا خودداری کنید.

· از استفاده از سیم های سیار بپرهیزید چرا که در صورت حرارت بالا احتمال آتش سوزی وجود دارد.

· تا جای ممکن از قرار دادن شومینه برقی کنار پرده ها، مبلمان و فرش خودداری کنید.

· جهت تأمین امنیت بیشتر حتماً از محافظ استفاده کنید.

· هنگام حمل و جا به جایی حواستان باشد که کابل از پریز کشیده باشید.

جمع بندی

شومینه های برقی از جمله ملزوماتی هستند کارایی حائز اهمیتی در تأمین آسایش و رفاه ما دارند. اما باید در نظر داشته باشیم که عدم رعایت نکات گفته شده در این مقاله علاوه بر خرید غیراستاندارد و نامناسب می‌تواند زیان های ناشی از عدم رعایت نکات ایمنی و مصرف بالای انرژی نیز داشته باشد. با تمام این اوصاف در این مطلب سعی کردیم به دنبال سؤال شومینه برقی چیست؟ بررسی جامع و نکاتی کاربردی و کلیدی را شرح دهیم تا در نهایت انتخابی بهینه و مقرون به صرفه داشته باشد.

همچنین توصیه می‌کنیم قبل از ثبت سفارش تحقیقات لازم را درباره میزان اعتبار فروشگاه مورد نظر داشته باشید و همینطور در زمان خرید نهایی، مواردی نظیر کیفیت جنس و قطعات به کار رفته، مدل، برند، گارانتی، نحوه کارکرد و نصب و خدمات پس از فروش را نیز از کارشناسان فنی فروشگاه جویا شوید. چرا که رعایت تمام این عوامل تأثیر قابل توجهی در استاندارد بودن شومینه برقی مورد نظر شما خواهد داشت.

شومینه‌های برقیشومینه برقی دیواریشومینه دیواریشومینه برقی هوشمندشومینه برقی
شاید از این پست‌ها خوشتان بیاید