ویرگول
ورودثبت نام
farzadrasoli46
farzadrasoli46
خواندن ۳ دقیقه·۳ سال پیش

تفاوت عسل طبیعی و شکری

محل تولید عسل طبیعی و کوهی چه فرقی داره؟

محل تولید این عسل‌های خوشمزه خیلی با هم فرق داره.

مثلا درباره محل تولید عسل کوهی باید بدونین که چون زنبورهای وحشی اون رو تولید میکنن؛

خودشون برای این نوع عسل موم میسازن.

بخاطر همین عسل‌ وحشی و کوهی همونطور که از عنوانش مشخصه بیشتر توی کوه هستن.
چون که زنبور وحشی برای تولید محصولش، روی درخت‌ها یا توی سنگ کوه‌ها موم میسازه و بعد توی اون موم محصولش رو تولید میکنه.


ولی محل تولید عسل طبیعی کاملا متفاوته.

از اونجایی که این نوع عسل رو زنبورهای اهلی تولید میکنن؛

زنبوردارها غالبا برای اونا صفحات آماده شده که تو اصطلاح زنبورداری بهش برگه موم گفته میشه داخل کندو قرار میدن تا زنبور برای بافتن موم عسل ازش کمک بگیره.
بعد از این زنبوردار این کندوها رو توی مزرعه‌های گل میزاره و زنبورها از اون گل برای تولید این طلایی خوشمزه استفاده میکنن.

بخاطر همین نحوه جمع آوری این طلایی‌های خوشمزه هم فرق داره.

میپرسین چرا؟

با ما همراه باشین تا براتون توضیح بدیم.

تفاوت نحوه جمع آوری عسل طبیعی و وحشی

از اونجایی که عسل وحشی توی کوه و جنگله و به درخت‌ها یا سنگ‌ها آویزون شده، نحوه جمع‌آوری اون خیلی سخت‌تر از جمع‌آوری نوع طبیعیه.

چون که برای جمع‌آوری عسل‌های کوهی افراد باید به مناطق جنگلی و کوهی برن و مومی که به درخت‌ها یا سنگ‌ها ساخته شده رو بردارن.
این کار خیلی سخته چون که زنبورهای وحشی اونها رو تولید کردن و جدا کردن این مومها و کنار زدن زنبورها به مهارت خاصی نیاز داره که هر کسی حاضر به این کار نیست.

ولی جمع آوری نوع طبیعی هیچ کدوم از این مشکلات رو نداره.
از اونجایی که طلایی خوشمزه طبیعی توی کندوهای زنبوردارهاس، این افراد به راحتی موم‌های اون رو از کندو بر میدارن و به بازار عرضه میکنن.

این‌طوری حتی خرید عسل خالص هم راحت‌تره چون که تولید و جمع آوریش راحت‌تره و بیشتر تو بازار پیدا میشه.


دخالت زنبوردار توی تولید کدوم عسل کمتره؟

شاید تا اینجا متوجه شده باشین که برای تولید عسل طبیعی زنبوردارها تا حدودی دخالت دارن.

چون که عسل وحشی رو که زنبورها توی جنگل و کوه با استفاده از گیاه‌های همون محیط تولید میکنن و افراد فقط اون عسل رو جمع‌آوری میکنن.
ولی درباره نوع طبیعی باید بدونین که خیلی از مراحل تولیدش رو زنبوردارها انجام میدن.

از جمله این مراحل موارد زیره:
• تهیه کندو
• قراردادن کندوها توی مزرعه‌های گل و گیاه
• جمع آوری عسل طبیعی
توجه کنین که منظور از دخالت زنبوردار این نیست که به زنبورها شکر و قند مصنوعی بدن یا اینکه عسل رو حرارت بدن.عسل اصل کردستان

چون این‌طوری دیگه اون محصولی که تولید میکنن، عسل طبیعی نیست.

تعداد زیادی از کارشناس‌ها معتقدن که عسل طبیعی بهتر از نوع وحشیه.

با ما همراه باشین تا ببینیم چه چیزایی باعث شده که اونا عسل طبیعی رو بهتر از عسل وحشی بدونن؟!



چرا عسل طبیعی بهتر از عسل وحشیه؟

برای اینکه دلیل برتری عسل گران قیمت رو نسبت به مدل‌های وحشی بدونین، باید به مراحل تولید این دو نوع توجه کنین.

شاید وقتی که از دخالت زنبوردارها تو تولید عسل طبیعی صحبت شد، فکر کردین که این‌طوری دیگه طبیعی نیست.
ولی خوبه بدونین که همین نظارت و دخالت زنبوردارها باعث میشه که این نوع نسبت به مدل‌های وحشی و کوهی بهتر باشه.

چون که این‌طوری زنبوردارها این عسل رو آزمایش میکنن که سم یا انگل نداشته باشه ولی این امکان برای نوع وحشی وجود نداره.
خصوصا اینکه مدل وحشی و کوهی رو زنبورهای وحشی با استفاده از گیاه‌های مختلف و حتی ناشناس تولید میکنن.

بخاطر همین شما نمیدونین که اون گیاه‌ها چه خواص و معایبی دارن.

در صورتی که توی تولید مدل‌های طبیعی حتی نوع گیاه‌ها هم تحت نظارت و کنترله.

چون که بعد از اون مشخصه که زنبور فقط با استفاده از یه نوع گل و گیاه اون محصول رو تولید کرده و بر این اساس اسم‌های مختلفی مثل عسل آویشن، گون، اقاقیا، بهارنارنج و غیره پیدا میکنه.

https://cutt.us/5g9tp

http://gestyy.com/eoi4w8

https://opizo.com/vamOwn

https://0rz.tw/1VvNk

https://zaya.io/frn23

https://1da.ir/Ww6ZgDI1


عسل درمانیعسل دیابتیعسل اصل و تغذیه اییعسل بدون شکرعسل گون
شاید از این پست‌ها خوشتان بیاید